Τι είναι το 520; Κάντε κλικ εδώ

logo_361

στις Τοπικές Επιτροπές

τα Μέλη και τους Φίλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

 

Το μήνυμα για τα οφέλη της εθνικής μας οικονομίας από τη στροφή των καταναλωτών προς τα ελληνικά προϊόντα πρέπει να φθάσει σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της χώρας. Για αυτό αναλάβαμε την πρωτοβουλία δημιουργίας Τοπικών Επιτροπών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ σε όλες τις μεγάλες πόλεις αρχίζοντας από τις πρωτεύουσες των νομών. Ήδη με τη στήριξη Δημοτικών αρχών και τοπικών φορέων έχουν δημιουργηθεί Τοπικές Επιτροπές στις περισσότερες πρωτεύουσες νομών οι οποίες παρουσιάζουν έντονη και δυναμική δραστηριότητα και μεταφέρουν το σύνθημα «ντύνομαι, τρώω, κάνω τουρισμό ελληνικά» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.


ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός έδειξε έντονα ενδιαφέρον για τους σκοπούς του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και με πρωτοβουλία του πολύ γρήγορα πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση Τοπικής Επιτροπής στην πόλη του.

Περισσότερα....ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ευάγγελου Λαμπάκη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης σύσκεψη εκπροσώπων επαγγελματικών και κοινωνικών Φορέων για συγκρότηση Τοπικής Επιτροπής, Παρατήματος του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ-καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε».

Περισσότερα....


ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΛΟΥ

 «ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε»

Την 3η Μαρτίου 2011 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την συγκρότηση Τοπικής Επιτροπής Βόλου στην οποία μετέχουν εκπρόσωποι από το Εργατικό Κέντρο Βόλου, ΑΔΕΔΥ, Επιμελητήριο Μαγνησίας, Ένωση Καταναλωτών Βόλου, από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Βόλου Ν. Ιωνίας, Δικηγορικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Βιομηχάνων Θεσσαλίας, Ένωση Ξενοδόχων, Σύλλογος Κέντρων Εστίασης και Διασκέδασης.

Περισσότερα....


ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Η Δράμα είναι από τις πρώτες πόλεις που απέκτησαν Τοπική Επιτροπή, παράρτημα του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ- καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε». Η Τοπική Επιτροπή ιδρύθηκε την 15η Φεβρουαρίου 2011 .

Περισσότερα...


ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε η 9μελής συντονιστική επιτροπή του κινήματος πολιτών Ν. Ηρακλείου «ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά» σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που ξεκίνησε πανελλαδικά με αφετηρία την Αθήνα.

Περισσότερα ...


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης συζήτησε το από 4 Ιουλίου 2011 έγγραφο του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ - καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε»

Περισσότερα ...ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων αποφασίστηκε η συγκρότηση προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής για την υποστήριξη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ σε τοπικό επίπεδο.

.

Περισσότερα ...


ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Συγκρότηση της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ – ΠΟΛΙΤΩΝ –ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ» στο Δήμο Καλαμάτας.

Περισσότερα...


ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας αποφάσισε τη σύσταση Παραρτήματος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ-καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε».

Περισσότερα..


ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Την 20ην Μαΐου με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης πραγματοποιήθηκε συνάντηση – σύσκεψη για την οργάνωση του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ό.τι παράγουμε» στην περιοχή. Αποφασίστηκε η συγκρότηση προσωρινής Τοπικής Επιτροπής από τους

Περισσότερα...


ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κορινθίας πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου μεγάλη σύσκεψη-συνάντηση με θέμα τη συγκρότηση Τοπικής Επιτροπής, Παραρτήματος του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ- καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε».

Περισσότερα ...


ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ και ΕΜΠΟΡΩΝπρος το ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (17 Φεβρουαρίου 2011)

Κατόπιν απόφασης των Μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας σας ενημερώνουμε ότι στηρίζουμε το ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και παίρνουμε την πρωτοβουλία να έρθουμε σε επαφή με τους υπόλοιπους τοπικούς φορείς προκειμένου να συζητήσουμε για την στήριξή του.

Ο Πρόεδρος Εμ. Κριθαράκης    Ο Γ. Γραμματέας Νικ. Τσαμάνδουρας


Παράρτημα ΛΕΣΒΟΥ 

«ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ότι παράγουμε»
Στην Τοπική Επιτροπή Λέσβου μετέχουν οι: 

Περισσότερα


ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

προς το ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ( 9 Φεβρουαρίου 2011)

Θέμα: Δημιουργία Παραρτήματος στο Ρέθυμνο.

Αξιότιμοι Κύριοισας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό μας Συμβούλιο στη συνεδρίαση του της 7/2/2011 ομόφωνα: 

Περισσότερα


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

προς το ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (11 Φεβρουαρίου 2011)

Θέμα: Δημιουργία Παραρτήματος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αξιότιμοι Κύριοι

σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου σε συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε στις 10/2/2011 ομόφωνα:

Περισσότερα


ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΑΜΟΥ

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων και πολιτών για τη συγκρότηση και στη Σάμο του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ «καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε».

Περισσότερα


ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕΡΡΩΝ

Στη συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής του τοπικού παραρτήματος του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – Καταναλώνουμε ότι Παράγουμε» κατέληξε η πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου κ. Αριστείδη Δρογαλά και τη συμμετοχή των αυτοδιοικητικών, παραγωγικών και συνδικαλιστικών φορέων, την Παρασκευή, 1 Απριλίου, στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου.

Περισσότερα....


ΔΗΜΟΣ  ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

προς το «ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ότι παράγουμε»(21 Μαρτίου 2011)
Σας στέλνουμε αντίγραφο της με αριθ. 60/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της συνεδρίασης της 8 Μαρτίου 2011

Περισσότερα


ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε η συγκρότηση Τοπικής Επιτροπής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στα Τρίκαλα.

Περισσότερα....


ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

«ντύνομαι, τρώω, κάνω τουρισμό ελληνικά»

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων

Προτροπή στους Χανιώτες να καταναλώνουν προϊόντα εγχώριας παραγωγής, αλλά και στους επιχειρηματίες να καταστήσουν τα αγαθά, που προσφέρουν, περισσότερο ανταγωνιστικά απηύθυνε σήμερα Δευτέρα 21/2/2011, το πρωί στο πλαίσιο σύσκεψης ο Δήμος Χανίων. Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στη Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, έπειτα από πρωτοβουλία του αρμοδίου Αντιδημάρχου για θέματα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Ελευθέριου Αμπαδιωτάκη,  το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, καθώς και εκπρόσωποι παραγωγικών και άλλων Φορέων του Νομού.

Περισσότερα